Започни петиция Петиции Търси Присъедини се
Започни своята безплатна петиция, събери подкрепа и предизвикай промяна

Peticii.com е безплатна, лесна и мощна онлайн платформа за създаване на онлайн петиции. С нашите мощни инструменти, вашата петиция може да достигне до стотици, дори хиляди хора за броени часове. След публикуването на вашата петиция, ние ще продължим да ви помагаме към постигането на вашата цел, като ви предоставим съвети и насоки за това как може да съберете повече подписи. Освен това, ще отговаряме на всички ваши въпроси на имейл help@peticii.com.

Често задавани въпроси
Предизвикват ли промяна онлайн петициите?
Онлайн петициите са ефективен начин за събиране на подкрепа за кауза, в която вярваш. През 2011 Bank of America, най-голямата банка в Америка, планира да таксува с $5 всеки месец за използването на дебитната карта на потребителите за пазаруване. Онлайн петиция с над 300 000 подписи успява да разубеди банката и по този начин спестява ненужни разходи на милиони потребители. През 2016 година, над 100 000 души подписват петиция, убеждавайки Whole Foods да започне да продава "грозни плодове и зеленчуци", или още плодове и зеленчуци, които нямат нормална форма. По този начин значително се намалява изхвърлянето на храна, напълно годна за консумация.
Всеки ли може да започне петиция?
Да! Всеки може да започне безплатна петиция в peticii.com
Безплатно ли е създаването на петиция в peticii.com?
Да! Всяко създаване и подписване на петиция е напълно безплатно. За да може това да е възможно, в сайта се показват реклами.
Защо да използвам peticii.com?
С нашите мощни инструменти, вашата петиция може да достигне до стотици, дори хиляди хора за броени часове. Създаването на онлайн петиция в peticii.com е не само безплатно, но и супер лесно - само 4 стъпки и вашата петиция е достъпна за всеки. След публикуването на вашата петиция, ние ще продължим да ви помагаме към постигането на вашата цел, като ви предоставим съвети и насоки за това как може да съберете повече подписи. Освен това, ще отговаряме на всички ваши въпроси на имейл help@peticii.com.
Какви са предимствата на онлайн петициите пред хартиените?
Едно от най-големите предимства на онлайн петициите е, че те достигат до стотици хиляди души. Получавате и собствен URL адрес. Не може да получите нито едното с хартиена петиция. Може ли да си представите да излезнете на улицата и да събирате подписи през деня? Ще ви отнеме цял ден да съберете само хиляда подписа и това е оптимистично погледнато. Още едно от много големите предимства на онлайн петициите е, че вашата петиция може да се споделя във всички социални мрежи. По този начин може да достигнете до хиляди души за минимално време. И всичко това е безплатно в peticii.com!
Кой ще вижда моите подписи?
При подписване, другите потребител ще могат да виждат само определени полета - пълното ти име, страната, причината за подписване (ако сте включили такава) и датата, на която сте подписали петицията. Имейл адрес, град, телефонен номер и други лични данни ще останат скрити. Също така, ако не желаете вашият подпис да бъде показван, винаги може да натиснете на "Покажи подписа ми публично". Всички ваши данни в сайта са защитени.
Мога ли да подписвам петициите само с един клик?
Ако сте влезнали в профила ви, всички ваши данни ще бъдат попълвани автоматично. По този начин ще може да подписвате петиции само с един клик. Може да промените вашите настройки от тук.
Мога ли да променя подписа си, след като съм подписал/а петиция?
Не можете да променити подписа си, след като вече сте подписали петиция. Въпреки това, можете да го премахнете от имейла, изпратен ви за потвърждение на вашия подпис.
Колко петиции мога да създавам?
Всеки потребител е свободен да създава колкото петиции пожелае. Няма лимит.
Ще бъде ли съхранена информацията ми сигурно?
Може да бъдете сигурни, че сте в добри ръце. Вашата информация ще бъде съхранявана сигурно. Вашите имейл адреси няма да бъдат продавани на трети страни под никакви обстоятелства. Ако искате да научите повече за общите ни условия натиснете тук.
Мога ли да изтрия моята петиция?
Не може да изтриете изцяло вашата петиция, но може да я закриете. По този начин потребителите няма да могат вече да подписват вашата петиция. За да закриете вашата петиция, отидете в линка на вашата петиция и от менюто изберете "Закрий петицията".
Как мога да бъда сигурен/на, че подписите са валидни?
Фалшивите подписи, познати като спам, са засичани от нашата система в 99% от случаите. Можете да бъдете сигурни, че подписите са валидни.
Как мога да добавя снимка към моята петиция?
От изключителна голяма важност е вашата петиция да има снимка. По този начин се привлича вниманието на много повече хора. За да добавите снимка към вашата петиция отидете в "Редактирай".
Как петициите побеждават?
След като авторът и получателят на петицията се съгласят на решение на проблема, зададен в петицията, петицията е считана за победа. Това може да стане както със 100 подписи, така и със 10 000. Въпреки това, колкото повече подписи има една петиция, толкова по-голям е шансът, петицията да успее.
Защо виждам реклами във вашия сайт?
За да можем да запазим нашата услуга напълно безплатна, ние показваме реклами.