Започни петиция Петиции Търси Присъедини се
Започнете петиция, съберете подкрепа и предизвикайте промяна.
Само с 4 лесни стъпки може да започнете вашата безплатна петиция. С нашите мощни инструменти вие може да публикувате съобщения към петицията, да отпечатете подписите си лесно и още.
  Започни петиция
Често задавани въпроси
Защо да използвам peticii.com?
С нашите мощни инструменти, вашата петиция може да достигне до стотици, дори хиляди хора за броени часове. Създаването на онлайн петиция в peticii.com е не само безплатно, но и супер лесно - само 4 стъпки и вашата петиция е достъпна за всеки. След публикуването на вашата петиция, ние ще продължим да ви помагаме към постигането на вашата цел, като ви предоставим съвети и насоки за това как може да съберете повече подписи. Освен това, ще отговаряме на всички ваши въпроси на имейл help@peticii.com.
Безплатно ли е създаването на петиция в peticii.com?
Всяко създаване и подписване на петиция е напълно безплатно.
Предизвикват ли промяна онлайн петициите?
Онлайн петициите са ефективен начин за събиране на подкрепа за кауза, в която вярваш. През 2011 Bank of America, най-голямата банка в Америка, планира да таксува с $5 всеки месец за използването на дебитната карта на потребителите за пазаруване. Онлайн петиция с над 300 000 подписи успява да разубеди банката и по този начин спестява ненужни разходи на милиони потребители. През 2016 година, над 100 000 души подписват петиция, убеждавайки Whole Foods да започне да продава "грозни плодове и зеленчуци", или още плодове и зеленчуци, които нямат нормална форма. По този начин значително се намалява изхвърлянето на храна, напълно годна за консумация.
  Започни петиция